Arizona Science Center Entry Modifications

Location: Phoenix Arizona

Completion: 01/11

Size: 9,000 sf addition


A new identifiable entry for the Arizona Science Center enhances the access to the lower level lobby from the street level for visitors to the Center. This project involved remodeling the current facility to provide a comprehensive solution to the main entrance that enhances exterior accessibility and compliance issues, ensures safe school bus drop-off zones, and provide adequate space to safely accommodate large groups. The 9,000 sf project scope included ADA and code compliance, renovating the main entrance and bus drop-off zones and remodeling exterior and lobby spaces.

Project Facts

Client | City of Phoenix

Cost | $4.13M

Contractor | Brycon Construction

Type | CMAR



Slide1.JPG
Slide3.JPG
1st-Photo_Portfolio-PROCESS-1.jpg
1st-Photo_Portfolio-PROCESS-2.jpg

Awards

2011 AIA Arizona Merit Award

2012 AZ Real Estate & Development Honorable Mention: Most Challenging Project Award

Team

Tom Brown

John Kane

Suhoon Bae

Joseph Salvatore

Doug Brown

Paul Schmidt

in collaboration with Kendle Design Collaborative + Robert Morris Design Studio

 


Related Projects